Показване на 1–12 от 286 резултата

Nature’s Way е американска компания призната, като лидер в производството на хранителни и диетични добавки. Компанията е един от най-големите и модерни в технологично отношение производители.

В Nature's Way вярват, че природата ни е дала основата да бъдем здрави. Ето защо мисията им е чрез новаторски научни разработки и иновативни решения да предлагат естествени, висококачествени билкови и хранителни добавки.

Nature’s Way предлага над 500 природни продукта с доказано качество, разнообразно предназначение, широк спектър на действие и притежаващи сертификат ORGANIC. Наличието на този сертификат означава, че преди да са набрани билките и растенията и преди да се преработят по специални щадящи технологии, те са покрили критерии за качество – почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на самата билка или растение.

Nature’s Way е и носител на TRU-IDсертификат. Независима програма за тестване, която използва авангардни ДНК биотехнологии, за да гарантира автентичността на билкови продукти. С валидирането на TRU-ID можете да сте сигурни, че билките, изброени на етикети, действително съвпадат с това, което се съдържа в продуктите.