Показване на 12 резултата

SUNLIFE GmbH е водещ Европейски производител на таблетки, капсули и ефервесцентни таблетки за витамини и минерали. Компанията произвежда и разпространява широка гама продукти като: хранителни добавки, витамини, минерали, ОТС фармацевтични продукти, храни за спортисти, здравословни и диетични продукти, козметични и медицински продукти. Това са висококачествени продукти на освежаващо атрактивни цени за пазара, което рефлектира в голяма степен в лоялност от клиентите, която се запазва дори и по време на трудни икономически периоди.

SUNLIFE’s цялостната гама включва голямо разнообразие от стандартни продукти, които са подходящи за голям брой от международните пазари, поради тяхната адаптивност към изискванията на потребителите и тяхната реализация. В допълнение, SUNLIFE разработва свой собствени иновативни продукти чието благоприятно съотношение цена-производителност предлага на своите партньори възможността за значителни продажби и оптимизация на печалбата.
Sunlife е в състояние да използва своя признат ноу-хау, за да позиционира и развива своите маркови продукти. Компанията предлага съвети и подкрепа за своите клиенти на всяка фаза от проникването им на пазара.

 

Sunlife има просторно, сертифицирано предприятие с голям производствен капацитет. Съставът на ОТС фармацевтичните продукти, както и комплексните витаминни продукти, се определят в лабораторния център на компанията, който позволява краткосрочни реализации на нови продукти и своевременно усъвършенстване на съставките.
Обособения профил на производителност и производствен капацитет на Sunlife в съчетание с високо ефективната дистрибуторска мрежа обхващаща множество пазари и държави, създава ефект на взаимодействие в полза на своите партньори от секторите на търговията на дребно с храни и фармация. Партньори на компанията са повече от 70 страни по целия свят.